Debarasare si transport mobila veche

Oferim servicii de ridicare mobila veche din locuinte, birouri, spatii comerciale si industriale.

Angajatii nostrii demonteaza mobilierul vechi, pentru un volum mai mic, il incarca si-l transporta la groapa de gunoi. Beneficiarul, inainte de sosirea noastra, elibereaza mobila de bunurile care vor fi pastrate.

Debarasam orice tip de mobilier din lemn, metal, plastic sau sticla.

Pe langa mobilier, debarasam si accesorii din spatiile respctive, cum ar fi covoare, perdele, jaluzele, bibelouri, tablouri, aragaze, masini de spalat, aspiratoare, cuptoare, sticle, borcane, damigene, maculatura, fiare, plastic, scule vechi; mobiler : canapele, fotolii, mese, scaune, dulapuri, rafturi, usi, ferestre, paturi, orice tip de mobila.

Transportul este asigurat cu utilitre de 3,5 tone.

debarasare mobila veche 0727 656 366
Debarasare mobila veche
Ai inceput curatenia si vrei sa adopti un nou stil interiorului casei, biroului? Ai multa mobila de care vrei sa scapi? Nici o problema te ajutam noi debarasare mobilei!

Echipa noastra este formata din oameni tineri, dinamici cu multa putere de munca pregatiti oricand la orice solicitare a dumneavoastra pentru debarasare mobila.

Va asiguram transport mobila prin autoutilitare de 3,5 tone, mutari locuinte, golire birouri s.a.m.d.

Prin mobila veche, numim piesele de mobilier fabricate din lemn masiv sau inlocuitor de lemn acoperit cu furnir. Excludem din subiectul prezentului articol, mobilierul modern acoperit cu melamina, hartie impregnata sau autocolant.

Cateva sfaturi de intretinere a mobilei:

Evitati sa varsati apa pe mobila, deoarece aceasta se pateaza foarte usor. De aceea, feriti-va sa asezati paharele cu apa direct pe dulapuri sau rafturi. Asezati-le mai intii pe un servetel sau pe o farfurie. Pe de alta parte, petele de apa pot fi inlaturate cu spirt si o cirpa curata. Dupa ce ati frecat usor cu spirt pe pata, stergeti repede locul cu o cirpa curata. Locul spirtului poate fi luat, de asemenea, de gaz sau de ulei de parafina. In cazul mobilei lacuite, petele de apa se indeparteaza cu o solutie din sare fina si petrol. Apoi mobila se lustruieste cu ajutorul unui burete sau al unei cirpe curate.

• Petele lasate pe mobila de farfurii sau de vase fierbinti se pot indeparta daca frecati mobila cu o cirpa aspra, inmuiata in gaz. Apoi stergeti cu cenusa sau cu scrum de tigara si in final, lustruiti cu o cirpa de lina si spirt.


• Mobila ceruita se curata cu un tampon din lina, imbibat in ulei incalzit. Lustruiti mai intii incheieturile si apoi stergeti si restul mobilierului. Lasati mobila astfel pina a doua zi si apoi lustruiti-o cu ceara sau cu o solutie speciala.

• Mobila trebuie ferita in permanenta de zgirieturi. De aceea, dupa ce ati indepartat praful, stergeti-o cu o cirpa imbibata in ulei amestecat cu terebentina. In lipsa acestor substante, puteti folosi o solutie preparata din 200 ml otet si 200 ml ulei. Amestecati otetul cu uleiul si lasati solutia o zi, intr-un loc racoros. Inainte de utilizare, agitati bine sticla.


• Mobila impletita din rachita se curata cu o solutie realizata din apa si sapun dat pe razatoare. Ar fi de preferat sa utilizati sapun de fata. Dupa ce ati sters bine mobila, clatiti-o de mai multe ori cu apa calduta, in care ati adaugat sare. Lasati-o sa se usuce intr-o incapere calduroasa, ferita de umezeala. Tot cu apa si sapun puteti lustrui mobila lacuita.


• Parul de pisica sau de ciine de pe tapiteria mobilei poate fi inlaturat cu ajutorul unui ciorap subtire. Imbibati ciorapul in apa, stoarceti-l foarte bine si apoi stergeti cu el usor mobila. Parul se va lipi de ciorap si nu se va mai raspindi prin jur.
• Puteti scapa de urmele de pe mobila, in special cele lasate de degete, cu ajutorul unui servetel de hirtie imbibat in apa cu amoniac. Dupa ce ati sters urmele, lustruiti locul cu o carpa din lana.

In cadrul categoriilor de marfuri, mobilierul ocupa un loc deosebit in viata omului fiind destinat atat consumului personal cat si colectiv.

Industria mobilei este in continua dezvoltare de aceea multi consumatori renunta la mobile veche prin debarasare si mai apoi transport mobile veche la groapa de gunoi, daca nu se mai poate restaura.

Din an in an se observa o diversificare a sortimentului de mobile. Obiectele de mobilier au fost, sunt si vor fi prezente mereu in viata omului deoarece ele scot in evidenta relatiile sociale, relatiile economice, obiceiurile si modul de viata al societatii omenesti dintr-o anumita perioada.

Daca te afli in situatia in care esti nevoit sa te muti dintr-o zona in alta sau pur si simplu sa te debarasezi de mobila veche, atunci cea mai simpla varianta de a transporta mobila si toate obiectele voluminoase este sa apelezi la noi!

Scapi de orice stres legat de transport mobila, debarasarea ei deoarece echipa noastra de ajuta atat cu planificarea mutatului, cat si cu impachetatul, incarcatul, despachetatul tuturor lucrurilor. Nu trebuie sa faci nimic, noi facem totul in cadrul acestei operatiuni de debarasare mobila.

Pretul il stabilim in functie de volumul obiectelor, conditiile de impachetat si evacuare, gradul de implicare al clientului, facilitarea gasirii unui loc de parcare, lift etc.Echipa noastra pune la dispozitia clientilor atat suportul fizic necesar, cat si sfaturi pentru usurarea lucrarilor de mutare. Suntem specializati si in mutari de obiecte grele, piane .