Inchiriem conntainere pentru gunoi, containere de 4 si 7 metri cubi.

Containerele se inchiriaza pe perioade mici sau mari. In containere se poate incarca gunoi menajer, gunoi gospodaresc, gunoi industrial, deseuri diverse.

Se pot incheia contracte de salubrizare cu agenti economici si persoane fizice. Se poate asigura un schimb constant. Containerele se descarca la groapa de gunoi.
inchiriere container gunoi
inchiriere cntainere gunoi inchirere container gunoi  0727656366.

Sticle goale de suc si ulei, cutii de conserve, resturi de legume si fructe, haine vechi, frigidere ori televizoare stricate, carton si hartie, jucarii rupte, crengi si iar plastic, hartie si gunoaie de tot felul se pot depozita foarte usor in containere gunoi oferite de noi cu stationare 2-3 zile in functie de necesitatile fiecaruia.

Din pacate, azi gunoaiele se astern strat dupa strat, in munti care devin din in ce mai inalti. Oferta larga si diversitatea produselor pe care le gasim astazi in magazine au provocat si o crestere ingrijoratoare a cantitatii de deseuri menajere.

Daca cineva ar avea curiozitatea sa vada ce fel de resturi contin gunoaiele din ultimii ani, ar constata ca aproximativ jumatate din volumul ocupat de deseuri este format din ambalaje.

Bucurestenii nu sunt obisnuiti sa recicleze, si astfel, fara sa fie constienti, arunca “banii” la groapa de gunoi cu tonele. Daca locuitorii capitalelor occidentale sunt preocupati de obiective marete, precum reciclarea integrala a deseurilor, o parte dintre cetatenii Micului Paris inca-si mai arunca galeata cu gunoi pe fereastra.

In lipsa unor masuri legislative si a unor subventii de la stat care sa promoveze reciclarea deseurilor domestice, programele de colectare selectiva in Bucuresti sunt pe cat de restranse, pe-atat de nerentabile. Din aceasta cauza, sute de tone de materiale reciclabile, din care s-ar putea scoate bani frumosi, iau drumul gropii de gunoi Glina si devin sursa de poluare.

Anuntat cu surle si trambite, anul trecut, de catre Ministerul Mediului, programul de implementare a sistemelor de colectare selectiva s-a limitat doar la campanii de constientizare. Un milion de euro au fost cheltuiti pe spoturi TV, in care cetatenii erau invitati sa arunce gunoaiele in containere separate, chiar inainte ca acestea sa fie instalate pe strazi. La nivel legislativ sau local insa, nu au fost adoptate reglementari care sa incurajeze crearea unui flux viabil de deseuri de la cetateni catre reciclatori.

Sectoarele 3 si 6 din Capitala sunt singurele in care societatile de salubrizare au instalat containere gunoi de colectare selectiva. Dar atata timp cat oamenii nu au educatia necesara incat sa foloseasca containerele gunoi pentru fiecare deseu in parte, tot degeaba.

Prea putin familiarizati cu prezent a pubelelor colorate de colectare selectiva, bucurestenii arunca in acestea ce nimeresc. Unii chiar le vandalizeaza. Au fost gasite containere gunoi rupte, vandalizate. O alta mare problema, o reprezinta cei care fura materialele reciclabile din containere gunoi si le vand la centrele de colectare.

In aprilie 2008 s-au amplasat puncte speciale de containere mari, tip igloo, in zonele cele mai aglomerate. Intr-o luna, cantitatea de materiale reciclabile depuse de cetateni s-a marit cu 50%, insa cifrele au ramas totusi reduse. In perioada 17 aprilie-23 mai, in sectorul 6, s-au colectat 22,6 tone de carton, 13,8 tone de PET-uri si 8,3 tone de sticla.



Ca sa-i determine pe oameni sa arunce selectiv, cei de la firmele de salubritate trimit lunar brosuri administratorilor de blocuri, pun pliante in cutiile postale si lipesc afise la aviziere. Mai mult, in primele cinci zile ale fiecarei luni, cetatenii surprinsi ca depoziteaza corect deseuri in containere sunt premiati cu tricouri, sepci si rucsacuri. In lunile viitoare, firmele de salubritate vor distribui gratuit gospodariilor plase speciale, rezistente, cu care cetatenii isi pot duce deseurile la containere gunoi de colectare selectiva.

Simgura rezolvare intr-o mica masura a acestei probleme ar fi aplicarea amenzilor usturatoare, astfel cetatenii s-ar invata sa foloseasca in mod corect containerele de gunoi.

Potrivit datelor Federatiei Sindicatelor din industria alimentara, pentru risipa, se fac vinovate, promotiile marilor magazine, dar si restaurantele care au bufet cu mancare la alegere pentru un pret fix. Stam mai bine totusi decât Statele Unite daca ne gandim ca un american arunca la tomberon în fiecare luna în medie, 15 kilograme de alimente.

In timp ce unii arunca, altii traiesc doar cu o punga de tacamuri de pui pe zi din care gatesc pentru o familie cu cinci membri.

Un studiu al ONU arata ca omenirea arunca anual pana la 50% din mancare, adica 1,3 miliarde de tone de alimente, în timp ce, în lume, un miliard de oameni mor de foame în fiecare an.

Poluarea reprezinta contaminarea mediului înconjurator cu materiale care interfereaza cu sanatatea umana, calitatea vietii sau functia naturala a ecosistemelor (organismele vii si mediul în care traiesc) gen gunoaie.

Chiar daca uneori poluarea mediului înconjurator este un rezultat al cauzelor naturale cum ar fi eruptiile vulcanice, cea mai mare parte a substantelor poluante provine din activitatile umane.

Dintre formele de poluare determinate de groapa de gunoi Tomesti putem vorbi despre poluarea atmosferica, a solului si apei, dar nu in ultimul rand poluarea fonica datorata mijloacelor de transport care aduc zilnic deseurile urbane.