Preturile sunt diferite de la client la client.

Pentru inchiriere containere depinde de zona si ce se incarca in el.

Pentru moloz la saci depinde de numarul lor si etajul unde se afla.

Pentru debarasare mobila depinde de volumul mobilei si etaj.

Pentru cel mai corect pret, alegeti o forma de contact:

0727 656 366

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.
preturi transport moloz
Pretul transportului moloz il aflati dupa ce stabilim o estimare a transportului ?i deciderea masurilor legate de transport, ce transportam.Va garantam un pret ieftin, sincer!

Dupa stabilirea si achitatarea transportului de moloz, clientul nu mai are nici o obliga?ie.

Molozul incarcat in saci este transportat cu autoutilitare de 3,5 tone special concepute pentru un astfel de transport dar totodata va asiguram si personal manipulare incarcare/descarcare. Dumneavoastra nu trebuie sa mai faceti nimic doar sa apelati la noi pentru a scapa de griji!

Ridicam saci cu moloz, tocarii vechi -  usi, ferestre, obiecte sanitare, obiecte electrocasnice vechi, linoleu, si alte lucruri deteriorate sau nefolositoare de care vreti sa scapati!

Va putem asigura ca transportul moloz daca este in cantitate mare si vreti sa scapati de el in aceeasi zi, noi, ca firma de transport moloz, am marit numarul angajatilor, iar cu ajutorul a doua ma?ini de transport moloz specializate si acoperite, am reu?it tot transportul doar într-o singura zi.

Molozul este materialul de constructie, (caramizi, mortar, tencuiala) provenit din demolarea cladirii si este clasificat astfel:
- Moloz mineral neîncarcat poate fi supus, dupa o maruntire corespunzatoare si respectându-se cerintele minimale privind granulatia, unei valorificari în constructia de drumuri, ca si ca material de umplere. Pentru materialul care nu se cauta, se recomanda depozitarea în zone speciale de la deponiile de materiale inerte;


- Molozul încarcat contine substante care pot polua solul si apa freatica. Amintim aici diverse elemente de echipamente si instalatii, zidarie de la cosurile de fum, materiale izolante, de vopsit, de lipit (de ex. bucati de lemn) cu impuritati organice si anorganice. Pâna când vor fi create în România posibilitatile corespunzatoare de tratare si prelucrare, în privinta depozitarii acestui moloz sunt valabile aceleasi cerinte ca si pentru pamântul
încarcat. In privinta tipului de încarcare, ar trebui sa se realizeze o separare în functie de tipul de încarcare.


Betonul este un amestec de ciment si agregate. Este unul din cele mai utilizate materiale de constructie, iar atunci când este tratat ca deseu, ca urmare a demolarii cladirilor, podurilor, sau drumurilor, poate fi un deseu în cantitate apreciabila.

Amestecuri de deseuri beton, caramizi, tigle si materiale ceramice provin din activitatile de constructii civile si edilitatare, renovari, modernizari, reabilitari sau demolari.


Activitatile din constructii si demolari sunt o sursa importanta de deseuri, în unele tari cantitatea generata fiind aproape egala cu cea de deseuri municipale solide (Franta, Germania etc.). Aproximativ 80% din cantitatea de moloz generata rezulta din constructii civile ( cladiri) si 20% din constructii edilitare si drumuri si poduri.