Transport mobila in Bucuresti si in tara. Firma specializata in transport mobila si mutari cu personal pentru manipulare. Serviciile noastre de transport includ si evacuarea de mobilier vechi din locuinta cumparata.

Personalul nostru se ocupa de transportul si incarcarea mobilei din casa in casa. Sunt pregatiti pentru a putea face fata oricarei provocari.

Ne adresam clientilor care vor sa se mute, persoane fizice si juridice, cat si celor care vor sa schimbe mobila din locuinta. Atunci cand evacuati mobila veche si o aduceti pe cea noua cu firma noastra de transport, aveti reduceri la ambele transporturi.

Puteti folosi serviciile noastre de transport atat pentru a muta bagaje, un frigider sau o masina de spalat.

Puteti solicita doar serviciul de transport, fara incarcatori pentru manipularea mobilei.

Oricare ar fi optiunea dumneavoastra, suntem dispusi sa o punem in practica in cel mai bun fel.

transport mobila 

Contact 0727 656 366

Echipa noastra este partenerul ideal pentru transportul mobilei in siguranta si la un pret ieftin, din Bucuresti catre oricare alt loc si in orice moment al zilei.

Va oferim servicii precum: transport mobila, depozitare mobilier, montarea si demontarea acestuia. Realizam atat mutari locale cat si nationale, indiferent de distanta , complexitataea transportului si momentul zilei.

Avem o echipa tanara si dinamica, bine calificata in domeniu, cu mare experienta si perfect organizata in activitatea de transport mobila si mutari mobilier.

Transportul se face in siguranta, astfel ca toate obiectele sunt protejate, ca totul sa decurga perfect, iar clientii nostri sa stea lini?ti?i ?i fara griji.

Echipa noastra lucreaza atat cu persoane fizice cât ?i juridice, oferind servicii de mutari mobila, transport mobile si mutari firme, asigurand o incarcare ?i descarcare realizata cu mare atentie ?i responsabilitate, la un pret total accesibil ?i negociabil.


Mutarea mobilierului dumneavoastra se efectueaza intr-o singura zi, plecarea efectuandu-se din Bucuresti, transportul mobilierului efectuandu-se profesionist si sigur!

Soferii profesionisti va asigura un transport sigur insotiti de un personal de manipulare, demontare/ montare mobilier dar si inacarcare/descarcare.

Dumneavoastra uitati de griji, noi va ajutam cu totul!

Transportul mobilierului are o influenta deosebita asupra structurii economice si sociale, asupra dezvoltarii oricarui stat, concureaza cu succes cu alte moduri de transport, in special la transporturile de mobila in cadrul relatiilor economice externe, demonstrand avantajele sale incontestabile. Astfel, din an în an transportul auto valorifica un volum tot mai mare de mobile transportate.

Va oferim servicii de o calitate ireprosabila in domeniul transporturilor interne, respectand toate normele legale privind transportul rutier de mobila in municipiul Bucuresti.

Prin serviciile de transport mobila a caror calitate o garantam, suntem mereu pregatiti sa raspundem asteptarilor dumeavoastra.


Fie ca sunteti persoana fizica sau reprezentati o firma la noi beneficiati de aceleasi servicii de calitate.

Domeniul si activitatea firmei noastre e constituita din transport mobila, mutari mobila si locuinte si alte activitati legate de transport.

Transporturile de mobila reprezinta un domeniu important al activitatii economico-sociale pentru ca prin intermediul lor se efectueaza deplasarea în spatiu a bunurilor si oamenilor în scopul satisfacerii necesitatilor materiale si spirituale ale societatii omenesti.

Transporturile sunt activitati ce se desfasoara pe spatii intinse, prin sute si chiar mii de unitati distincte, îndepartate geografic unele de altele, dar strans legate.

In concluzie, transportul mobila este o prestatie de servicii de un tip special: nu se poate nici stoca, nici conserva; trebuie sa faca fata unor momente de varf; se executa în conditii speciale si presupune existenta unei infrastructuri tehnice extraordinar de vaste si complexe, care sa excluda orice situatie neprevazuta.

ROLUL SI IMPORTANTA TRANSPORTURILOR

Transporturile reprezinta un domeniu important al activitatii economico-sociale pentru ca prin intermediul lor se efectueaza deplasarea in spatiu a bunurilor si oamenilor in scopul satisfacerii necesitatilor materiale si spirituale ale societatii omenesti.

Dezvoltarea, diversificarea si modernizarea transporturilor au fost determinate de extinderea si intensificarea productiei si a circulatiei marfurilor, de adancirea diviziunii internationale a muncii.

Avand in vedere necesitatea realizarii legaturilor dintre productie si consum, transporturile sunt acelea care deplaseaza bunurile obtinute in celelate ramuri ale productiei materiale din locul in care au fost produse la cel in care urmeaza a fi consumate in cadrul pietei interne si internationale.

Obiectul activitatii de transport il constituie deplasarea in spatiu a calatorilor si marfurilor.

Insa nu toate deplasarile in spatiu constituie obiectul activitatii de transport supuse contractului de transport. Astfel, transportul informational, transportul de lichide si gaze prin conducte si alte activitati asemanatoare nu pot forma obiectul contractului de transport. Aceste activitati se realizeaza prin instalatii proprii si nu necesita operatiunile specifice pe care le presupune activitatea de transport, cum ar fi: preluarea de catre transportator a marfurilor, obligatia de paza si preluare a lor la destinatie.

Considerata sub aspectul continutului sau economic, activitatea de transport constituie mijlocul prin care se inlesneste schimbul de bunuri si deplasarea oamenilor, spre deosebire de deplasarea gandirii (transportul corespondentei, faxul, transmisiunile telefonice), transport ce este supus altor reguli.

De asemenea, ramane in afara sferei noastre de preocupare transportul postal care, desi se realizeaza pe baza unor raporturi juridice intre transportator si unitatea de posta, nu se integreaza in contractul de transport. Mai mult, nici expeditorul, nici destinatarul nu au legaturi juridice cu unitatea de transport ce realizeaza activitatea de corespondenta.

Astfel, activitatea de transport poate fi definita ca actiunile prin care se organizeaza si se realizeaza deplasarea calatorilor si marfurilor in spatiu si timp.

Un rol important il are transportul in sfera productiei unde, printr-o mai buna organizare, poate contribui la: reducerea ciclului de productie, accelerarea vitezei de rotatie a mijloacelor circulante, imbunatatirea indicatorilor economico-financiari.

Productia unei intreprinderi este deservita nu numai de transportul intern, ci si de transportul care realizeaza legaturile externe ale acesteia cu celelate intreprinderi si cu intreaga economie nationala.

De aici decurge functia importanta a transporturilor de a sustine legaturile de productie intre intreprinderi, comunicatiile intre marile centre industriale, intre cele industriale si agricole, etc. Acest rol este indeplinit de transporturile de utilitate publica, in componenta carora intra: caile ferate, fluviale si maritime, rutiere, transportul aerian si transportul de calatori. Acesta din urma deserveste procesul de productie prin deplasarea muncitorilor la si de la locul de munca.

Rolul transporturilor este evident, prin intermediul acestora asigurandu-se procesul de productie cu mijloace de productie si forta de munca.

Importanta transporturilor consta nu numai in functia pe care o au in dezvoltarea complexului socio-economic national, ci si in rolul important exercitat asupra amplificarii relatiilor dintre state. Astfel, transporturile internationale reprezinta mijlocul material ce sta la baza relatiilor economice cu celelate tari ale lumii. Acestea continua procesul de productie in sfera circuitului economic mondial si reprezinta un sistem tehnico-economic complex prin intermediul caruia o parte din produsul social este realizat pe pietele externe in schimbul unor marfuri necesare economiei nationale, contribuind astfel la modificari de structura, calitate si cantitate in produsul intern brut, produsul national brut si produsul national net.

Activitatea de transport este, in general, o activitate continua in timp care, in cele mai multe cazuri, este o activitate de zi si noapte, atat in zilele de lucru, cat si in cele de sarbatoare, dar discontinua ca intensitate, cu intermitente, motiv pentru care randamentul ei este variabil.