Transport si evacuare moloz la saci de la constructii si amenajari.

Transportam cu utilitare de 3,5 tone, asigurand personal pentru incarcare. In situatiile cand nu se poate transporta molozul varsat, molozul se ambaleaza in saci de rafie, sacii nu trebuie sa depaseasca 40 kg pentru a putea fi carati.

Pe langa moloz ridicam si usi, ferestre, tocuri, cazi, calorifere, wc-uri, chiuvete, mobila veche, obiecte degradate si alte deseuri.

Sacii de moloz se transporta cu liftul pana la parter, muncitorii avand grija sa nu-l deterioreze. Molozul ajunge la groapa de gunoi cu care avem contract.

transport moloz la saci transport moloz la saci  contact 0727 656 366
transport moloz la saci
Pe lânga faptul ca este neatragator, molozul împrastiat pe strazi si prin zonele verzi din jurul zonelor urbane sau rurale poate sa perturbe echilibrul solului.

O mare problema cu care se confrunta Bucurestiul si nu numai o reprezinta, din pacate, gunoaiele. Gunoaie din care fac parte si molozul. Acei saci cu moloz, articole sanitare distruse si alte lucruri pe care tot romanul incepe sa le arunce cand isi reconditioneaza casa. Unde le arunca? In strada de cele mai multe ori.

Le este lene sa se mai deplaseze pana la ghena din spatele blocului. Pe acestia ii condamnam cu totii. Marea majoritate insa le scot in strada in saci pentru ca nu au unde sa le depoziteze. Pur si simplu nu ai unde.

Unde poate arunca gunoiul un cetatean care in jurul blocului nu are amenajat un spatiu corespunzator pentru aceasta. Asa ca autoritatile trebuie sa incepa amenajarea unor spatii corespunzatoare sau sa plaseze containere speciale pentru gunoi pe marginea strazilor si bulevardelor unde constata ca cetateanul arunca.

Un sfat ar fi sa ridice acele containere cat mai rapid, nu sa le lase cu saptamanile pline ochi asa cum am vazut in unele locuri.

Asta e datoria echipei noastre de a va ajuta cu transport moloz la saci, evacuare moloz avand personal manipulare de incarcare/descarcare oferind aceste servicii in Bucuresti si nu numai!

Va punem la dispozitie autoutilitare de 3,5 tone special amenajate si concepute pentru transport moloz, transport marfa etc!


Autoritatile tot spun despre cetateni ca arunca pe unde gasesc. De multe ori arunci pe unde gasesti daca nu ai spatiu corespunzator de aruncat molozul.

Sunt sigur ca multi dintre dumneavoastra v-ati lovit de aceasta problema si v-a apucat nervii cand ati constatat ca nu ai unde sa arunci geamurile vechi, molozul si alte lucruri specifice perioadei de curatenie generala. Asta desi sunteti cetateni cinstiti si curati si ati dori sa le aruncati in container gunoi sau la ghena.

Ai renovat baia unde ai schimbat gresia si faianta sau pur si simplu ai vrut sa maresti living-ul prin spargerea balconului? O sa va minunati cat moloz se poate strange din aceste opratiuni si mai ales ce pot face cu acest moloz?

Unde sa transporti molozul? Va ajutam noi punandu-va la dispozitie un personal care pot duce acel moloz, operatie de altfel destul de dificila si anevoioasa pentru dumneavoastra si asta deoarece acest moloz trebuie incarcat in saci, apoi dusi pe scari si daca din pacate statila un etaj superior se lasa cu multa transpiratie si dureri de spate pentru aceasta operatiune evacuare moloz.

Cantitatea de gunoi rezultata in urma unei reamenajari de apartament este foarte mare si practic nu veti avea unde sa-l aruncati, fiindca aruncarea molozului la ghena de la bloc este interzisa, acestea nefiind deseuri .

Legea zice ca: materialele provenite din demolare vor fi evacuate imediat in locurile destinate in acest scop. Caile de acees vor fi degajate de diversele materiale provenite din demolari. Deasemenea este interzisa aruncarea de la inaltime a molozului rezultat, a deseurilor.

Pornind de la ideea potrivit careia, natura pe planeta Pamânt reprezinta o valoare sacra,

inestimabila, ea trebuie protejata si respectata cu smerenie prin toate mijloacele în asa fel încât aceasta preocupare sa devina generala si permanenta.

Relatiile care se stabilesc între noi si natura suscita nu interes permanent, conditionat atat

de dorinta cunoasterii fenomenelor care se petrec in natura, de procurarea unor surse de materii prime, dar si de inlaturarea cauzelor care degradeaza mediul înconjurator, acesta fiind de o complexitate deosebita, un mecanism viu care asigura continuarea vietii pe pamant.

Nu încape îndoiala ca solul este capitalul cel mai pretios de care omul dispune pentru

satisfacerea nevoilor si ambitiilor sale. De aceea, poluarea lui cu deseuri menajere, indiferent de natura lor reprezinta un pericol iminent pentru viata si sanatatea tuturor.

Analizând raportul om – natura în perspectiva echilibrului dintre lumea vie si mediul

înconjurator, am urmarit sa constientizam toti factorii implicati de efectele poluarii asupra mediului si a depozitarii necorespunzatoare a molozului.

Nu ezitati sa ne contactati pentru transport moloz si va asiguram ca scapati de orice stres si grija legata de moloz deoarece ne ocupam noi de tot oricand, oriunde!